Lokal kasikas: 'Pastry temptation' ni Chef Bianca

AMINADONG di una interesado sa natad sa baking, apan sa kadugayan nakat-unan niya ang pagmahal niini ug gihangop ang ka-kuti apan satisfying nga kalibutan sa pag-bake.

"I can't really say that it was a passion at first kase the decision of studying pastry was last minute because my mom noticed that I was indecisive sa cpurse nakukuhanin ko but in the process of learning I got interested and learned to love it," ni Chef Maria Bianca Micaela Binag.

Say ni Chef Bianca nga ang ka-precise ug piho sa proseso sa baking ang mas nakapadasig kaniya aron kini mas labaw nga tun-an.

"Yung dapat talaga tamang timbang tamang proseso and how you can experiment with flavors and colors just like how life sometimes is," matud ni Chef Bianca.

Aside sa mga nakat-unan niya gikan sa pagtudlo gikan sa inahan niyang si Chef Cathy Binag, tuig 2013 pormal nga nag-enrol si Chef Bianca sa International School for Culinary Arts and Hotel Management.

Ug tungod sa dakong interes nga mapaambit ang iyang mga lamiang cakes and other pastry products ngadto sa uban, namugna ni Chef Bianca ang "Pastry Temptation."

"The name was a process. Nag isip talaga ako ng name na maganda sa tenga and bagay sa products itself. Matagal na actually siya naisip. Mommy ko pa at first talaga ang nag push sakin to start getting serious with my business so eto na siya," matud ni Chef Bianca.

Suma pa nga si Chef Bianca nga partner niya ang iyang inahan sa negusyo, ilabi na sa pag-conceptualize sa mga ideya.

Mga specialty ni Chef Bianca ang Strawberry Shortcake, Opera Cake and Chocolate Orange Cake.

Luyo sa mga cakes, duna say cookies, bars, cupcakes.

"We are also starting to accept orders for fondant or buttercream debut cakes," matud ni Chef Bianca.

Luyo sa nagkadaghang indibidwal nga na-hook sa baking, alang ni Chef Bianca, okay lang kini. "Competition is healthy. I look at it as my way to grow and expand my perspective," suma niya.

Luyo sa pag-bake, karong bakasyon naggahin og oras si Chef Bianca sa pagbukas og summer class alang baking.

Dihang gipangutana kung unsa ang tatak Chef Bianca nga mga pastry products, tsika niya: "Maybe the flavor and the simplicity. When you taste my cakes, its not too sweet and you can really and easily taste the flavor and the designs of my cakes are simple because for me its the flavor talaga that matters."

Kabahin sa plano ni Chef Bianca, nga makamuntag og kaugalingon niyang shop.

Sa kasamtangan, giagi una niya sa online ang pagdawat og mga orders sa iyang creation.

Alang ni Chef Bianca, tungod sa trabahoso ang baking, aron molampus pinaka-importanteng timan-an kanunay ang "patience is the key."

Alang sa orders ug kung buot ninyong makita ang mga creations ni Chef Bianca i-tsek ang Facebook page nga "Pastry Temptation By Chef Bianca." Makontak sab siya sa 0905-313-8282.

Aside nga busy sa baking, seryoso sab si Chef Bianca isip estudyante sa Ateneo De Davao University sa kursong Bachelor of Science in Business Entrepreneurship.

Trending

No stories found.

Just in

No stories found.

Branded Content

No stories found.
SunStar Publishing Inc.
www.sunstar.com.ph