Inato Lang ni Chef Tatung: Eskabeche

Inato Lang ni Chef Tatung: Eskabeche

• Sagol:

1 kilo isda prito.

• Sauce:

1 cup silver swan suka

1/2 cup brown sugar

1/2 cup tubig

2 tbsp corn starch

1 tbsp banana catsup

2 tbsp soy sauce

• Gisa:

2 ahos tadtad

1 sibuyas hiwa

1 sili atsal hiwa

1 gamay luya hiwa

4 tbsp black beans (tausi)

Pineapple tidbits (pwede wala.

• Unsaon pag-andam

1. Pritoha ang isda ug ipadaplin usa.

2. I sagol ang sauce sa usa ka panaksan ug ipadaplin pud.

3. Gisaha ang lamas, iyabo ang sauce lutoa ug ukaya kutob mo lapot. Timplahi og asin ug paminta.

4. I bubo ang sauce sauce sa ibababaw sa pritong isda. Ready na i-serve.

Sunda ko sa akong social media accounts.

Facebook: facebook.com/LutongTatungOfficial

Website: www.lutongtatung.com

Twitter: @cheftatung

Instagram: Cheftatung

Trending

No stories found.

Just in

No stories found.

Branded Content

No stories found.
SunStar Publishing Inc.
www.sunstar.com.ph