Tatung milusad sa 'Dishkarte'

GILUSAD na ang bag -ong libro ni Michael “Chef Tatung” Sarthou nga “Dishkarte sa Kusina” nga mapalit sa National Book store.

Mao kini ang ika tulong libro nga gihimo ni Sarthou sa pagluto.

Ang libro nagtuki kabahin sa batakang pagamit sa kusina.

“Ang purpose ko for writing these book actually to be able to help a lot of young who want to get into cooking kasi nakita nako a lot of the chef kasi specially na walang background sa cookery, they sometimes very difficult to jump in into professional world because wala tay kontexto sa pag luluto because at home not many people cook anymore, usahay gusto ta mag chef pero wa naman ta mag luto luto sa balay,” matod pa ni Sarthou.

Dugang pa ni Sarthou nga “skills is the foundation of excellence”.

Iya gituki ang kabahin sa kahanas tungod kay mao kini ang importante karon labina sa culinary industry aspirants, ug ang mga tawo nga anaa sa natad sa torismo.

Importante, matod niya, ang skill building tungod kay ang kahibalo way paghunong mao nang kinahanglan mapadayon ang pag update sa imong kaugalingon sa bag-ong techniques, bag-ong equipment, pamaagi ug sa bag-ong pagkaplag. Erwin Loregas - USJ-R Intern

Trending

No stories found.

Just in

No stories found.

Branded Content

No stories found.
SunStar Publishing Inc.
www.sunstar.com.ph