Mga sagol:
½ kilo pork steak
4 kutsara sa soy sauce
3 kutsara sa corn starch
1 kutsarita sa lemongrass, gitadtad
1 kutsarita sa gigaling nga luy-a
2 kutsara sa mantika
2 kutsara sa gitadtad nga ahos
½ tasa sa batong nga giputol og tag 1 inch
4 kutsara sa sriracha
2 kutsara sa oyster sauce
4 kutsara sa honey
Asin ug pepper para palami
Unsaon pag-andam:
1. I-marinate ang pork steak UBAN sa mga lamas. Ipadaplin.
2. Gisala ang ahos ug sitaw.
3. Mantikai ang baboy hangtod nga maluto ang duha ka mga side.
4. Kon maluto na, ibutang ang baboy ngadto sa glaze. Balibori og sesame seeds sa di pa i-serve.
Sunda ko sa akong social media accounts.
Facebook: facebook.com/LutongTatungOfficial
Website: www.lutongtatung.com
Twitter: @cheftatung
Instagram: Cheftatung