Super Busog: Beef kare-kare

Super Busog: Beef kare-kare

#SIMPOL!

• Mga sagol:

1/2 kilo beef brisket (oxtail, tripe)

1 pc. ahos

tubig

mantika

1/2 cup glutinous rice flour

1 pc. sibuyas bombay

5 lusok sa ahos

5 kutsara sa annatto oil

3 kutsara sa peanut butter

1 kutsara sa gipino nga mani (optional)

2 kutsara sa brown sugar

3 kutsara sa fish sauce

1 bugkos sa string beans

3 talong

1 puso sa saging

• Unsaon sa pagluto:

1. Sa usa ka kaserola, ibutang ang baka, sibuyas, asin ug tubig. Pabukala sa hinay nga kayo hangtod mohumok ang baka. Ukaya ug ipadaplin.

2. Sa usa ka kawali, gisala ang lapot nga harina sa bugas, sibuyas, ug ahos.

3. Ibutang ang annatto oil, linat-ang baka, peanut butter ug gipino nga mani.

4. Timplahi gamit ang puwang asukar ug patis.

5. Kon nibukal na, sagula ang gipabukalang batong, talong ,ug puso sa saging.

6. Pagkaluto, ready na kining i-serve.

Sunda ko sa akong social media accounts.

Facebook: facebook.com/LutongTatungOfficial

Website: www.lutongtatung.com

Twitter: @cheftatung

Instagram: Cheftatung

Trending

No stories found.

Just in

No stories found.

Branded Content

No stories found.
SunStar Publishing Inc.
www.sunstar.com.ph