• MGA sagol:
1/2 manok gilaga (sabaw ug unod, ipadaplin)
• Para gisa
4 ka ahos
1 ka sibuyas
1 ka choriso bilbao nga gihiwa og tinag-as
1 carrot gihiwa og tinag-as
1/4 ka tasa sa dunggan dunggan
12 ka squid balls
12 ka pasayan
1/4 canton o miki
3/4 sotanghon
1 ka bugkos sa kinchay gitadtad
4 ka tasa sa sabaw sa manok
Unod sa manok
Patis ug paminta pangtimpla
• Unsaon pagluto
1. Pabukali ang manok sa lima ka tasa nga tubig. Pabugnawa, dayon kuniskunisa ang unod.
2. Ihumol ang sotanghon sa tubig para mohumok.
3. Gisaha ang lamas ug uban pang sagol dayon ibubo ang sabaw sa manok. Pabukala.
4. Ilunod ang pansit dayon lutoa. Timplahi og patis ug paminta.
5. Ibutang ang kinchay. Pwede pud butangan og repolyo. Lutoa kadali dayon hauna aron i-serve.
Pwede pud ka mogamit og seasoning or cubes para mas mo lami.
Sunda ko sa akong social media accounts.
Facebook: facebook.com/LutongTatungOfficial
Website: www.lutongtatung.com
Twitter: @cheftatung
Instagram: Cheftatung