Super Busog: Pork Belly Sisig

Super Busog: Pork Belly Sisig

MGA sagol:

2 ka slices sa pork belly

3 ka kutsara sa soy sauce

Mantika

2 ka kutsara sa butter

¼ tasa sa atay sa manok

1 ka piraso sa finger chili

2 ka kutsara sa calamansi juice

2 ka kutsara sa soy sauce

1 ka piraso sa sibuyas bombay

ground black pepper

2 ka piraso sa red chili (garnish)

• Unsaon pagluto:

1. Sa bowl, butangi ang pork belly og soy sauce. Pasagdahi og 5 minutos.

2. Ibutang ang pork sa usa ka grilling pan ug lutoa hangtod ma-brown. Human maluto, pabugnawa ug hiwaa nga maorag dice.

3. Sa lain nga kaha, butangi og mantika ug butter.

4. Idugang ang atay sa manok ug finger chili.

5. Isagol ang calamansi juice ug soy sauce. Seguraduhang maayo ang pagkasagol.

6. Idugang ang sliced pan-grilled pork belly ug sibuyas bombay.

7. Ibutang ang red chili isip garnish. Ready na aron i-serve.

Sunda ko sa akong social media accounts.

Facebook: facebook.com/LutongTatungOfficial

Website: www.lutongtatung.com

Twitter: @cheftatung

Instagram: Cheftatung

Trending

No stories found.

Just in

No stories found.

Branded Content

No stories found.
SunStar Publishing Inc.
www.sunstar.com.ph