Super Busog: Tokwa Paksiw with Patatas

tokwa-paksiw
tokwa-paksiw

• MGA sagol:

Mantika

5 ka pirasong tofu

1 tasa sa harina

1/2 tasa sa cornstarch

asin

1 ka buok sibuyas bombay

2 ka lusok sa ahos

1/4 tasa sa suka

2 kutsara sa soy sauce

2 kutsara sa brown sugar

1 botelya sa Mang Tomas All Around Sarsa

3 - 4 piraso sa bay leaves

Cracked black pepper

2 ka patatas

• Unsaon pagluto:

1. Sa usa ka bowl, isagol ang tofu sa harina, cornstarch ug asin . Mantikai hangtod mag-golden brown.

2. Mahimong magdugang sa patatas sa frying pan, lutoa hangtod mag brown. Ipadaplin hangtod wa nay mantika nga mipilit.

3. Sa lain nga kaha, gisala ang sibuyas, bombay ug ahos.

4. Dugangi og suka, soy sauce, brown sugar, Mang Tomas All Around Sarsa. Sagolag maayo.

5. Ibutang ang bay leaves ug templahi sa cracked black pepper.

6. I-double fry ang mga patatas aron mas mo-crispy hangtod mag-golden brown. Garnish sa ibabaw.

Sunda ko sa akong social media accounts.

Facebook: facebook.com/LutongTatungOfficial

Website: www.lutongtatung.com

Twitter: @cheftatung

Instagram: Cheftatung

Trending

No stories found.

Just in

No stories found.

Branded Content

No stories found.
SunStar Publishing Inc.
www.sunstar.com.ph