Super Busug: Chicken Fingers

Chicken Fingers
Chicken Fingers

Mga sagol:

2 ka boneless chicken breast

Set A (Chicken batter)

2 ka kutsara sa cooking cream

1 ka kutsara sa lemon o suka

1 ka itlog

1 ka kutsara sa gihiwa nga ahos

½ ka kutsaritang asin

¼ ka kutsaritang black pepper

Set B

½ ka tasa sa harina

4 kutsara sa cornstarch

½ kutsarita sa asin

½ kutsarita sa paprika

Set C

Vegetable oil, alang sa pagmantika

Set D (Tartar Sauce)

1/2 tasa sa mayonnaise

1 small pickle relish

1 kutsara sa fresh lemon juice

½ kutsarita sa Worcestershire sauce o mustard

Salt and fresh ground black pepper, pangtimpla

Spring onions

Unsaon pagluto:

1. Sagula og lahi ang set A ug set B ingredients ug ipadaplin.

2. Inita ang mantika sa kaha, samtang andama ang manok.

3. Ihumol ang manok sa batter sa set A mixture. Pasagdahi og 5 minutos o mas dugay, aron mas motuhop ang ka lami.

4. Unya paligira kini sa Set B ingredients ug dayon pritoha. Lutoa hangtod mag golden brown. Lutoa nga batch ang nahabilin

5. Kon maluto na, ibalhin sa collander aron moagas ang nahabiling mantika. Templahi og asin.

6. Sagola sa usa ka bowl ang Set D ingredients alang sa dipping sauce.

7. Ibalhin sa serving plate ang luto ug i-serve uban sa Tartar sauce.

Sunda ko sa akong social media accounts.

Facebook: facebook.com/lutongsimpol

YouTube: youtube.com/c/SimpolSimpol

Instagram: @lutongsimpol


Trending

No stories found.

Just in

No stories found.

Branded Content

No stories found.
SunStar Publishing Inc.
www.sunstar.com.ph