Mga sagol:
2 ka boneless chicken breast
Set A (Chicken batter)
2 ka kutsara sa cooking cream
1 ka kutsara sa lemon o suka
1 ka itlog
1 ka kutsara sa gihiwa nga ahos
½ ka kutsaritang asin
¼ ka kutsaritang black pepper
Set B
½ ka tasa sa harina
4 kutsara sa cornstarch
½ kutsarita sa asin
½ kutsarita sa paprika
Set C
Vegetable oil, alang sa pagmantika
Set D (Tartar Sauce)
1/2 tasa sa mayonnaise
1 small pickle relish
1 kutsara sa fresh lemon juice
½ kutsarita sa Worcestershire sauce o mustard
Salt and fresh ground black pepper, pangtimpla
Spring onions
Unsaon pagluto:
1. Sagula og lahi ang set A ug set B ingredients ug ipadaplin.
2. Inita ang mantika sa kaha, samtang andama ang manok.
3. Ihumol ang manok sa batter sa set A mixture. Pasagdahi og 5 minutos o mas dugay, aron mas motuhop ang ka lami.
4. Unya paligira kini sa Set B ingredients ug dayon pritoha. Lutoa hangtod mag golden brown. Lutoa nga batch ang nahabilin
5. Kon maluto na, ibalhin sa collander aron moagas ang nahabiling mantika. Templahi og asin.
6. Sagola sa usa ka bowl ang Set D ingredients alang sa dipping sauce.
7. Ibalhin sa serving plate ang luto ug i-serve uban sa Tartar sauce.
Sunda ko sa akong social media accounts.
Facebook: facebook.com/lutongsimpol
YouTube: youtube.com/c/SimpolSimpol
Instagram: @lutongsimpol