Bisayang Lechon Manok

Hulagway sa Bis-Nok (Bisayang Lechon Manok)
Hulagway sa Bis-Nok (Bisayang Lechon Manok)

ANDAM na ba ang pang-Noche Buena? Ops, ayaw kalimte ang lechon manok, diin swak kaayo niini ang Bis-Nok (Bisayang Lechon Manok).

Sumala sa tag-iya ug tagdumala, organic ang ilang pagbuhi sa manok nga ilang gina-lechon nga gikan pa sa Malita, Davao Occidental.

"Naka pre-cage talaga ang mga native chicken natin and organic ang pinapakain," ingon ni Dinko Bautista.

Ang Bis-Nok nagsugod sa Malita, DavOcc ug nasundan kini sa Maa Davao City, diin plano sa maong negusyante, mag-abli pa sila og daghang mga branches sa mga munisipalidad sa Davao Occidental ug Davao del Sur.

"So far, kasi pandemic, weekend palang tayo sa Maa, every Saturday 10am to 6pm, but hopefully by next year, mag-daily na tayo, depende sa volume o na-produced natin na mga native chickens, here [Malita]," dugang ni Dinko.

Sa dinaghan nga mga orders, mas maayong motawag daan duha ka adlaw una ang family gatherings aron maandam ang mga bisayang manok nga gikan pa sa probinsya.

Sa lasa palang, magbalik-balik gyod ka og order kanila. Sila makontak sa 0951-413-7781 ug bisitaha ug i-like ilang FB page sa Bis-Nok: Native Lechon Manok.

Trending

No stories found.

Just in

No stories found.

Branded Content

No stories found.
SunStar Publishing Inc.
www.sunstar.com.ph