Mga sagol:
Set A:
1/2 kilo sa manok,
adobo cut
Asin
Set B:
2 ka kutsara sa mantika
2 ka kutsara sa gihiwa og pino nga ahos
3 ka kutsara sa gihiwa
og pino nga sibuyas bombay
1 ka tasa sa UFC Canned Pieces and Stems Mushrooms, gi-drained
2 ka buok dahon sa laurel o bay
4-5 ka pcs. sa star anise
Set C:
1/4 nga tasa sa Datu Puti Soy Sauce
1/4 nga tasa sa Datu
Puti Oyster Sauce
3 ka kutsara sa brown
sugar
1/4 tasa sa Datu Puti
Vinegar
Cracked black pepper
Set D (Garnish):
Spring onion
Unsay buhaton:
1. Templahi ang manok og asin ug ipadaplin og mga 15 minutos.
2. Sa usa ka kaha, inita ang mantika ug gisala ang sibuyas bombay, ahos ug mushrooms. Templahi og asin. Isagol ang manok, dahon sa laurel leaves, ug star anise. Gisala sulod sa 5 minutos.
3. Templahi og soy sauce, oyster sauce, asukar, suka ug black pepper. Pabukala og mga 10 ngadto sa 15 minutos.
4. Garnish og spring onion sa di pa i-serve. /
Superbalita Cebu
Super Busog: Chicken and mushroom adobo

87987098
March 17, 2023
- A
A +
View Comments
Disclaimer
SunStar website welcomes friendly debate, but comments posted on this site do not
necessarily reflect the views of the SunStar management and its affiliates. SunStar reserves the right to
delete, reproduce, or modify comments posted here without notice. Posts that are inappropriate will
automatically be deleted.
Forum Rules
Do not use obscenity. Some words have been banned. Stick to the topic. Do not veer away from the
discussion. Be coherent. Do not shout or use CAPITAL LETTERS!