Adobong Pusit

Simpol
Adobong Pusit
Published on

○ Mga sagol:

1/2 kg. sa nukos

1/2 kutsarita sa baking soda

1/4 tasa sa olive oil

4 ka lusok sa ahos, gihiwa’g pino

1 ka tibuok sibuyas bombay, gihiwa’g pino

1 ka buok red bell pepper, gi-sliced

1/2 kutsara sa whole peppercorn

1 ka kutsarita sa

preskong cracked

black pepper

3 ka buok dahon sa laurel

3/4 tasa sa suka

3 ka kutsara sa

soy sauce

1 ka kutsara sa asukar

1/4 tasa sa ata sa nukos

1 ka buok red chili

3 ka buok green chili

Templahan og preskong cracked black pepper

Unsay buhaton:

1. Limpyuhi ang nukos. Seguraduha nga tangtangon ang spine, ipabilin ang bulsa sa ata, tangtanga ang internal organs, ug hugasi. Human malimpyuhan, i-slice nga porma og rings. Butangi og baking soda ug sagula. Ipadaplin.

2. Sa usa ka kaha, pag-init og mantika. Ibutang ang ahos sa kaha ug prituha. Seguraduha nga duna kay ibilin nga pipila ka lusok sa ahos. Hiwaa og gagmay ang ahos nga gireserba aron gamiton unya. Hiwaa ang red bell pepper.

3. Human gipadalin og mga 10 minutos sa nukos, hugasi ni. Human prituha, hauna ang fried garlic gikan sa kaha. Ipadaplin.

4. Gamit ang sama nga kaha ug mantika, gisala ang tibuok cracked black pepper, ahos, sibuyas bombay ug dahon sa laurel. Butangi og soy sauce ug suka. Templahi og asukar. Sagula ang tanan. Human maprito, isagol ang ata. Kon masagol na og maayo ang tanang ingredients, isagol ang nukos. Ukaya.

5. Tilawi ang sauce ug dugangi og lain nga soy sauce ug suka kon ganahan ka. Isagol ang red bell pepper. Ukaya. Isagol ang sili. Isagol ang black pepper, unya ang green nga sili. Balibori og fried nga ahos.

Trending

No stories found.

Just in

No stories found.

Branded Content

No stories found.
SunStar Publishing Inc.
www.sunstar.com.ph