Kalingawan

Super Busog: Cheesy chicken caldereta

Chef Tatung

• MGA sagol

1 kilo chicken

4 lusok sa ahos

2 sibuyas gitadtad

2 sili atchal gi-sliced

1 lata nga gamay sa pineapple chunks

5 hotdog gihiwa

1 carrot gihiwa

3 patatas gihiwa

1 gamay nga tomato sauce

1/2 cheese

6 kutchara sa toyo

4 kalamansi

Dahon sa laurel

Asin

Asukar

Paminta

• Unsaon pag-andam

1. I-marinate ang manok sa toyo ug calamansi og 10 minutos.

2. Pritoha ang carrots ug patatas ug ipadaplin usa. Pritoha pud ang manok ug ipadaplin usa. Igoa nga brown ang panit pero di kinanglan ni nga maluto.

3. Sa parehas nga kaha, gisaha ang ahos, sibuyas ug atchal. Gisaha pud ang hotdog. Ibutang balik ang manok.

4. Ibutang pud ang mga dahon sa laurel, tomato sauce, gamay nga tubig ug pineapple dayon pabukala. Lutoa ang manok og pila ka minutos dayon timplahi og asin ug paminta. Pwede pud nimo butangan og gamay nga asukar para di kaayo aslom.

5. Ibutang na pud ang patatas ug carrots dayon ang kinudkod nga cheese.

6. Kon maluto na ang manok ug patatas pwede na mahaon para i-serve.

Sunda ko sa akong social media accounts.

Facebook: facebook.com/LutongTatungOfficial

Website: www.lutongtatung.com

Twitter: @cheftatung

Instagram: Cheftatung

File photo

Over 4K megawatts to boost power supply in 2024

Study shows 'degrading state' of marine life in PH’s Sandy Cay 

US, Japan, Australia, PH call out China over activities in WPS

Cedric Lee now at NBP

LTFRB: Current jeepney fare to remain despite PUV modernization