Kalingawan

Super Busog: Chinese-Style Pork Asado

Chef Tatung

Serves 5 to 6.

Mga sagol

Set A:

• 1 ka kilo nga pork shoulder, gihiwag og logs nga tag 3-inch diameter

• ½ tasa sa puti nga asukar

• ¼ tasa sa soy sauce

• 4 ka kutsara sa oyster sauce

• 4 ka kutsara sa banana catsup

• 1 ka kutsarita sa five-spice powder

• 2 ka lusok sa ahos, gihiwa

• 2 ka kutsara sa canola oil

Set B

• 1 ka tasa sa sabaw sa manok

• 2 ka kutsara sa cornstarch

• 4 ka kutsara sa honey

• 2 ka kutsara sa sesame oil

Unsaon pag-andam

A. Sagola ang Set A ingredients ug ibutang ang hiniwa nga karne sa mixture. Pabugnawa og usa ka gabii o duha ka mga adlaw alang sa maayong resulta. Kuhaa ang liquid sa karne, kolektaha ang marinade, ug padaplin. I-pan-grill o o lutoa ang pork sa preheated nga 180°C nga oven sa 25 minutos.

B. Ibutang ang sobra nga marinade ug karne sa usa ka sauce pot ug idugang ang sabaw sa manok. Pabukala og 12-15 minutos. Human mahaon ang karne, pabugnawa. Palaputa ang chicken sauce pinaagi sa cornstarch sa di pa idugang ang honey ug sesame oil.

C. Sa usa ka kaha, gisala ang pork ug i-brush ang sauce. Pabugnawa sa di pa hiwaon og nipis. Mas lami siyang kan-on sa room temperature.

Sunda ko sa akong social media accounts.

Facebook: facebook.com/lutongsimpol

YouTube: youtube.com/c/SimpolSimpol

Instagram: @lutongsimpol

BSP

BSP: Protect your money, use bank services

Maricel Soriano says condo unit in leaked PDEA docs sold in 2012

Trillanes: Police officials recruiting for destabilization plot vs Marcos

PH inflation for April 2024 stands at 3.8 percent

CH to Capitol: Explain terminals’ lack of biz permits