• MGA sagol:
Mantika
3 ka lusok sa ahos
1 ka sibuyas bombay
1 ka kutsarita sa gitagodtagod nga luy-a
1 ka buok green long chili / siling taas
1 tas sa tunu sa lubi
1 lata sa Argentina Spicy Corned Chicken
1 tasa sa water spinach / tangkong
• Unsaon pagluto:
1. Sa init nga kaha, iyabo ang tunu sa lubi.
2. Idugang ang ahos, sibuyas bombay ug luy-a. Ukaya.
3. Ibutang ang canned spicy corned chicken. Ukaya ug pabukala hangtod nga mogamay ang tunu sa lubi.
4. Idugang ang tangkong. Sagoli og gamay nga fish sauce ug cracked black pepper.
5. Idugang ang green nga sili nga taas o ‘siling pangsigang.’ Ibalhin og plato para i-serve.
Sunda ko sa akong social media accounts.
Facebook: facebook.com/LutongTatungOfficial
Website: www.lutongtatung.com
Twitter: @cheftatung
Instagram: Cheftatung