Kalingawan

Super Busog: Pork Barbecue

Chef Tatung

• MGA Sagol

1 kilo pork kasim diced

• Marinade

1 cup soy sauce

1/2 cup brown sugar

1/4 cup banana catsup

8 lusok sa ahos gitadtad og pino

1 tsp. paminta, pino.

• Unsaon pag-andam

1. Sagola tanan ug i-marinate ang baboy sa sulod sa ref og usa ka adlaw.

2. Ihumol sa tubig ang barbecue stick mga usa ka oras para di masunog ang stick pagsugba

3. Tuhuga ang baboy sa stick dayon sugbaa na hangtod maluto.

Sunda ko sa akong social media accounts.

Facebook: facebook.com/LutongTatungOfficial

Website: www.lutongtatung.com

Twitter: @cheftatung

Instagram: Cheftatung

Pexels

PRC to licensure examinees: Only 1 non-programmable calculator per examinee allowed

Magnitude 6 quake rocks Dulag, Leyte

CBCP issues Oratio Imperata to plea for rain

Police officer, suspect dead in gunfight 

Alleged gunman in Mindanao-based radio broadcaster fatal shooting nabbed